Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

Twee vrienden, uit de serie Vrucht, leesboek voor de scholen met de bijbel en voor het huisgezin BINSBERGEN, E J VAN / W.G. VAN DE (JR)

BINSBERGEN, E J VAN / W.G. VAN DE (JR) - Twee vrienden, uit de serie Vrucht, leesboek voor de scholen met de bijbel en voor het huisgezin

Uitgever/Jaar: Amsterdam : M.J.Spruyt, 1950, 3e druk
Bijzonderheden: 62 pp. Softcover ills. W.G. van de Hulst

Prijs:€ 4.50 (excl. verzendkosten)

Verkoper:Boekparadijs Duveltje - Wormer


Meer boeken van verkoper: Boekparadijs Duveltje-
meer tweedehands boeken van BINSBERGEN, E J VAN / W.G. VAN DE (JR) met titel Twee vrienden, uit de serie Vrucht, leesboek voor de scholen met de bijbel en voor het huisgezin

meer tweedehands boeken van BINSBERGEN, E J VAN / W.G. VAN DE (JR)

meer tweedehands boeken met titel Twee vrienden, uit de serie Vrucht, leesboek voor de scholen met de bijbel en voor het huisgezin

Bestellen

Schrijver :BINSBERGEN, E J VAN / W.G. VAN DE (JR)
Titel:Twee vrienden, uit de serie Vrucht, leesboek voor de scholen met de bijbel en voor het huisgezin
Verkoper :Boekparadijs Duveltje te Wormer
Prijs :4.50    Exclusief verzendkosten a 2.50(Normaal gesproken)
WEGENS VAKANTIE KUNT U MOMENTEEL NIET BESTELLEN BIJ DEZE VERKOPER.

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
De Boekentuin Alkmaar te Alkmaar
Gon’s boekenhoekje te Krimpen aan de lek
Bedfordshire te Boskant Kevin
Intelligent te Pallert Femkewoude
Dom Knigi te Grou

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling