Deze schoenen kun je eindeloos combineren

Blog Deze schoenen kun je eindeloos combineren

Veterlaarzen, witte sneakers of leren herenschoenen: het raakt nooit uit de mode. Misschien is een van de voornaamste reden wel dat al deze schoenen met vrijwel alles te combineren valt. De stylingsmogelijkheden zijn eindeloos. Oh ja, het loopcomfort speelt natuurlijk ook een grote rol. Hieronder bespreken wij de drie grootste spelers op het gebied van schoenentrends die geen tijd kennen.

Dr. Martens

De meest comfortabele boots zijn misschien wel Dr. Martens. Deze schoenen zijn populairder dan ooit en ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de schoenenkast. Grote kans dat jij ook een trotse eigenaar bent van een paar Docs. Als je van een paar in bezit bent, is een ding zeker: je kunt vast niet meer zonder. Dr. Martens staat leuk onder een jurkje, een jeans met een damescoltrui of een rok. Eigenlijk kun je Docs met alles combineren: het geeft een stoere twist aan je outfit. 

Converse All Stars

Of het nou een feestje is, een werkdag of een stevige wandeling: de klassieke Converse All Stars kunnen bij elke gelegenheid gedragen worden. Ja, zelfs op je werk! Natuurlijk niet die witte, afgetrapte van het vorige festivalseizoen. En het klinkt misschien gek, All Stars onder je nette werkoutfit. Toch kun je je nette outfit met All Stars goed combineren, met bijvoorbeeld een nette blouse en een pantalon. De Converse zijn terug van weggeweest en hebben een echte comeback gemaakt. Ze worden weer massaal uit de kast getrokken. De reden? Ze zitten gewoon heel lekker! Ideaal voor een shopdag met je vriendinnen.

Leren herenschoenen

Trends komen en gaan, maar de echte klassiekers voor herenschoenen zoals de Aigle en Samuel Hubbard blijven bestaan. Beide schoenen zijn een onmisbaar item voor de stijlvolle man. Ongeacht het seizoen zijn de leren herenschoenen tijdloos en zijn het anker van een stijlvolle look. Of je de schoenen nu draagt onder een pak, een jeans met een herencoltrui of een pantalon, de leren schoenen blijven onmisbaar voor iedere mannenoutfit. Of het nu het jaar 2020 of het jaar 2060 is: de leren schoenen zullen altijd een intrede blijven maken in de mannengarderobe. 

Recente berichten