Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

Een wereld van mooie plaatjes Beauvoir, Simone de

Beauvoir, Simone de - Een wereld van mooie plaatjes

Uitgever/Jaar: Uitgeverij Agathon 1980
Bijzonderheden: Paperback 20x13. 10e druk. 176 blz. Vertaald uit het Frans door Ernst van Altena. In dit boek schildert Simone de Beauvoir het milieu van de Nieuwe Rijken in hun interieurs die smaakvol zijn naar de maatstaven van geïllustreerde maandbladen. Een wereld van dure aftershave, verre vakanties, tweede huizen en plastic zielen. Laurence, de ik-figuur, is onder de autoritaire handen van haar ambitieuze moeder opgevoed tot een mooi plaatje; de charmante vrouw van een succesvolle, jonge architect. Daarnaast fabriceert ze zelf letterlijk 'mooie plaatsjes' als medewerkster op een reclamebureau. Laurence zelf is onderdeel van het plaatje, maar kijkt er ook met onvrede van buitenaf tegenaan. Het glas voor de kunstdrukfoto vertoont barsten, de kleuren verbleken, het decor heeft ook een brute achterkant. Laurence komt echt in verzet als de anderen zich met de opvoeding van haar kinderen gaan bemoeien, haar dochtertjes willen persen in de vorm van hun valse schijn. Het mooie plaatje wordt verscheurd: Een kind opvoeden, dat is niet er een mooi plaatje van maken.' Eerder verschenen onder de titel: De schone schijn.

Prijs:€ 5.00 (excl. verzendkosten)

Verkoper:bobboek - Uithoorn
KVK nummer: 33277839


Aantal bestelde boeken bij bobboek: 599
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: bobboek-
meer tweedehands boeken van Beauvoir, Simone de met titel Een wereld van mooie plaatjes

meer tweedehands boeken van Beauvoir, Simone de

meer tweedehands boeken met titel Een wereld van mooie plaatjes

Bestellen

Schrijver :Beauvoir, Simone de
Titel:Een wereld van mooie plaatjes
Verkoper :bobboek te Uithoorn
  met 599 bestelde boeken en 0 klachten van kopers is bobboek een:
uiterst betrouwbare verkoper
KVK nummer :33277839
Prijs :5.00    Exclusief verzendkosten a 6.75(Maximaal)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van bobboek

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
aquarius te Druten
hebbes te
hebbes te
De Meir te Knegsel
Boekenbalie te ROTTERDAM

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling