Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

De strijd om het geluk Julia Burgers-Drost; N. Schuttevaer-Velthuijs; Ankie Labordus-Hansma; Anke de Graaf

Julia Burgers-Drost; N. Schuttevaer-Velthuijs; Ankie Labordus-Hansma; Anke de Graaf - De strijd om het geluk

Uitgever/Jaar: Zomer & Keuning - Ede/Antwerpen Gebonden hardcover met omslag 1986
Bijzonderheden: 744 pagina\'s Gebonden hardcover met omslag. Gouden romanvierling waarin opgenomen: Anke de Graaf: Een roos als bladwijzer. Julia Burgers-Drost: De strijd om het geluk Nel Schuttevaęr-Velthuys: Klaartje Ankie Labordus-Hansma: Leef niet langs me heen De strijd om het geluk: Het huwelijk van Ruut en barbara dreigt te stranden doordat hij alleen mar aan zijn carričre denkt en zij thuis vereenzaamt. Maar hoe verschillend hun interesses en levensdoelen ook zijn, ze beseffen beiden dat ze in het diepste van hun hart zielsveel van elkaar houden en niet zonder elkar kunnen. De strijd om niuew levensgeluk is hevig, maar de moeite waard. Een roos als bladwijzer: Wietse en Jennu werken allebei keihard en bouwen langzaam maar zeker een bloeiend bedrijf op. Alles wordt opzij gezet omwille van de zaak, zelfs hun huwelijksgeluk. Jenny krijgt het er steeds moeilijker mee en wil er iets aan veranderen. Maar voor Wietse zover is moet hij eerst een paar harde werklijkheden ervaren.... Klaartje: Als haar man plotseling overlijdt staat Klaartje alleen voor de opvoeding van haar acht kinderen. Dan verschijnt Dries in haar leven. Ze voelt zich heel erg tot hem aangetrokken, maar ziet geen kans een plaatsje in haar hart voor hem vrij te maken. Gelukkig voor hem maar ook voor haar en de kinderen wint de liefde ten slotte. Leef niet lans me heen: Marleen heeft het niet gemakkelijk, want het lijkt of iedereen langts haar heen leeft en ze op een eiland staat. Maar moet ze de oorzaak niet bij zichzelf zoeken? Houdt ze door haar krampachtige houding mensen juist niet op een afstand? Ze gaat bij zichzelf te rade en komt tot belangrijke ontdekkingen....

Prijs:€ 4.00 (excl. verzendkosten)
ISBN: 9021032678

Verkoper:gaudsite - Deventer


Aantal bestelde boeken bij gaudsite: 13
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: gaudsite-
meer tweedehands boeken van Julia Burgers-Drost; N. Schuttevaer-Velthuijs; Ankie Labordus-Hansma; Anke de Graaf met titel De strijd om het geluk

meer tweedehands boeken van Julia Burgers-Drost; N. Schuttevaer-Velthuijs; Ankie Labordus-Hansma; Anke de Graaf

meer tweedehands boeken met titel De strijd om het geluk


Wat vonden andere kopers van gaudsite?


GT Tromp


Geen.
Snelle en prettige afhandeling van de bestelling. Snelle reactie op gestuurde mail.

WD Van der Veldenalles in orde

j weststrate


geen
goede en snelle afhandeling.

A. van Berkel


Geen. Nog niet ontdekt!
verzending was goed verpakt en prima op tijd in goede staat ontvangen. Op tijd en in goede staat ontvangen. De tijd om het te bestuderen komt binnenkort.

A van Rijn-scholten


Geen. Nog niet ontdekt!
verzending was goed verpakt en prima op tijd in goede staat ontvangen. Op tijd en in goede staat ontvangen. De tijd om het te bestuderen komt binnenkort.

A van Rijn-scholten


Geen. Nog niet ontdekt!
verzending was goed verpakt en prima op tijd in goede staat ontvangen. Op tijd en in goede staat ontvangen. De tijd om het te bestuderen komt binnenkort.

A van Rijn-scholtengoed verpakt,snel verzonden,boek was in goede conditie

M E J Lint

Bestellen

Schrijver :Julia Burgers-Drost; N. Schuttevaer-Velthuijs; Ankie Labordus-Hansma; Anke de Graaf
Titel:De strijd om het geluk
Verkoper :gaudsite te Deventer
Prijs :4.00    Exclusief verzendkosten a 0.00()
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van gaudsite

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
aquarius te Druten
hebbes te
hebbes te
De Meir te Knegsel
Boekenbalie te ROTTERDAM

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling