Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

Alle mensen zijn sterfelijk Beauvoir, Simone de

Beauvoir, Simone de - Alle mensen zijn sterfelijk

Uitgever/Jaar: Uitgeverij Agathon 1983
Bijzonderheden: Paperback 20x13. veertiende druk. 373 blz. Vertaald uit het Frans door Greetje van den Bergh. In dit boek, naar de vorm een historische roman, spelen twee ongewone figuren de hoofdrol. Het is het verhaal van Fosca, vorst van de stadstaat Carmona in het veertiende-eeuwse Italië, die verteerd wordt door het verlangen de wereld naar zijn hand te zetten en een onsterfelijkheidselixer drinkt die hij bij toeval in handen krijgt. Het is tevens het verhaal van de actrice Régine, die Fosca in de twintigste eeuw ontmoet nadat hij al vertrouweling van Karel V, ontdekkingsreiziger met Jacques Cartier en revolutionair tijdens de Franse Revolutie door de wereld en de geschiedenis is gereisd. Régine vindt het een onverdraaglijk idee dat haar roem even kortstondig is als haar leven en waant zich gered voor de eeuwigheid wanneer ze Fosca tot haar minnaar weet te maken. Tot haar ontzetting ontdekt ze geleidelijk dat de conclusie waartoe hij reeds veel eerder is gekomen maar al te veel waarheid bevat: Fosca's onsterfelijkheid is niets meer of minder dan een vloek. Omdat hem de mensheid om hem heen in wezen even vreemd is als een uit de hemelgevallen meteoriet, is hij gedoemd nooit de waarheid van deze eindige wereld te begrijpen: de absoluutheid van elk vergankelijk bewustzijn. Deze droom over een onbereikbare onsterfelijkheid stelt bovendien Hegels erfenis aan het marxisme ter discussie: de mythe van een mensheid die uiteindelijk tot eenheid en zelfverwerkelijking komt.

Prijs:€ 7.50 (excl. verzendkosten)

Verkoper:bobboek - Uithoorn
KVK nummer: 33277839


Aantal bestelde boeken bij bobboek: 599
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: bobboek-
meer tweedehands boeken van Beauvoir, Simone de met titel Alle mensen zijn sterfelijk

meer tweedehands boeken van Beauvoir, Simone de

meer tweedehands boeken met titel Alle mensen zijn sterfelijk

Bestellen

Schrijver :Beauvoir, Simone de
Titel:Alle mensen zijn sterfelijk
Verkoper :bobboek te Uithoorn
  met 599 bestelde boeken en 0 klachten van kopers is bobboek een:
uiterst betrouwbare verkoper
KVK nummer :33277839
Prijs :7.50    Exclusief verzendkosten a 6.75(Maximaal)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van bobboek

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Antiquariaat De Vosjes te ruinerwold
Boekenstandaard te Leeuwarden
De Leesclub te Heiloo
BoekenFrank te Maastricht
Dat boek te den haag / scheveningen

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling