Dit zegt het sterrenbeeld Boogschutter over jou

Blog Dit zegt het sterrenbeeld Boogschutter over jou

De Boogschutters onder ons zijn geboren tussen 23 november en 22 december. De Boogschutter staat bekend om zijn enthousiasme, energie en positiviteit. Avontuurlijk ingesteld, houdt van reizen en probeert altijd het goede in iemand te zien. Dit optimisme kan er immers wel voor zorgen dat de Boogschutter iets te impulsief kan handelen. Komt dit jou bekend voor? Ben jij benieuwd hoe de Boogschutter functioneert op de werkvloer, in de liefde en wat de overige karaktereigenschappen zijn? Lees dan gauw verder!

Op de werkvloer

Collega’s kunnen altijd op jou rekenen. Met jullie flexibiliteit kun jij allerlei oplossingen verzinnen in lastige situaties en jij hebt zelfs de neiging om problemen in je eentje op te lossen. Als jij zelf in de problemen zit, laat jij dit wel merken aan je collega’s. Je bent een harde werker, maar je kunt slecht tegen kritiek en daar kun je zelfs wekenlang mee dwars zitten. Toch vind je het wel prettig om tips te ontvangen. Als jij eenmaal gefocust bent op je werk, zit jij volledig in je eigen wereld en trek jij je eigen plan. 

In de liefde

Boogschutters hebben over het algemeen geen stabiel liefdesleven. Je vindt het leuk om met alles wat los en vast zit te flirten, maar als je eenmaal iemand aan de haak hebt geslagen kun je last krijgen van bindingsangst. Jouw ideale partner wordt niet snel jaloers of onzeker. Jij wil jouw partner graag verwennen met cadeaus, liefde en warmte. Toch wil jij die vrije vogel blijven en streef jij altijd naar een beetje vrijheid.

Karaktereigenschappen

Hierboven is al een duidelijk beeld geschetst van de Boogschutter. Toch blijft het niet alleen hierbij. Het is een feit dat de Boogschutters optimistisch, energiek en positief zijn. Overigens kun jij ook erg ongeduldig zijn en ben jij niet zo goed in stilzitten. Dit komt door jouw creatieve brein: je bent altijd op zoek naar nieuwe ideeën en wil deze het liefst zo snel mogelijk uitvoeren. Jij bent een goede match met de Ram, Tweeling of Leeuw. De sterktes en zwaktes van deze horoscopen kunnen elkaar juist omhooghalen: tegenpolen trekken elkaar aan.

Recente berichten