Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

WOLVEN - In zeer goede staat! Wood, Daniel

Wood, Daniel - WOLVEN - In zeer goede staat!

Uitgever/Jaar: Könemann Verlagsgesellschaft - Keulen 1997 1e Nederlandse editie 1997
Bijzonderheden: Daniel Wood. WOLVEN, 109 blz., rijk gillustreerd met kleurenfoto's, hardcover (linnenband) met stofomslag (groot formaat) ca. 28.5x27.5 cm., register, 1e Nederlandse editie, Könemann Verlagsgesellschaft, Keulen 1997. Voorste schutblad mist klein hoekje, een goed exemplaar van deze zeer interessante en fraaie uitgave! Verzending per post na ontvangst betaling. Verzendkosten koper. Kzw8 Recensie: Deze rijk geillustreerde uitgave geeft als hommage aan de wolf een beeld van het dagelijkse leven van dit tot de verbeelding sprekende roofdier. De sociale codes, de jaarlijkse paringsrituelen, het belagen van prooien en andere onderdelen van verfijnd sociaal gedrag komen uitgebreid in woord en beeld aan bod, met de nadruk op de Noord-Amerikaanse soorten en ondersoorten. Ook de geschiedenis van de mens-wolf verhouding, en het vrijwel uitgeroeid raken van de wolf en het huidige voorzichtige herstel worden behandeld. Door de nadruk op het beeldmateriaal van de wolf in zijn landschap is dit vooral een kijk- en bladerboek. De uitgave komt voort uit een samenwerking tussen verscheidene bekende natuurfotografen en de Canadese natuurboekenschrijver Daniel Wood. De teksten zijn bondig, informatief en veelomvattend. Zij geven een niet al te idealiserend beeld van de wolf maar behandelen ook zaken als het doden van soortgenoten. De kleurenfoto's zijn uitstekend en zeer afwisselend. Er zijn vele boeken over de wolf, als symbool van vrijwel verloren wildernis, maar dit is als inleiding een van de betere. Portret van twee wolven op de omslag. (NBD|Biblion recensie, F.A. van der Helm.)

Prijs:€ 8.50 (excl. verzendkosten)

Verkoper:De Lage Landen - Apeldoorn


Meer boeken van verkoper: De Lage Landen-
meer tweedehands boeken van Wood, Daniel met titel WOLVEN - In zeer goede staat!

meer tweedehands boeken van Wood, Daniel

meer tweedehands boeken met titel WOLVEN - In zeer goede staat!


Wat vonden andere kopers van De Lage Landen?
Boek was zoals gezegd in zeer goede staat! Super!

E Venema

Bestellen

Schrijver :Wood, Daniel
Titel:WOLVEN - In zeer goede staat!
Verkoper :De Lage Landen te Apeldoorn
Prijs :8.50    Exclusief verzendkosten a 0.00(Altijd)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van De Lage Landen

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Spaciaal te Geldrop
Reader te Nijmegen
oud en leuk te Utrecht
viadecooperatieweg te Emst
Hebbedingetjes te Veere

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling