Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

WIJ WILLEN EEN HOND Kies de Hond die het best bij u past - In zeer goede staat! Tittel-Schilperoort, Marian

Tittel-Schilperoort, Marian - WIJ WILLEN EEN HOND Kies de Hond die het best bij u past - In zeer goede staat!

Uitgever/Jaar: Kosmos - 2e herz. dr., Utrecht/Antwerpen 1987 2e geheel herziene druk 1987
Bijzonderheden: Marian Tittel-Schilperoort. WIJ WILLEN EEN HOND - KIES DE HOND DIE HET BEST BIJ U PAST -, 128 blz., geillustreerd, origineel omslag ca. 20x14.5cm., bibliografie, register, 2e geheel herziene druk, Uitgeverij Kosmos, Utrecht/Antwerpen, 1987. Een perfect - in zeer goede staat - exemplaar van deze interessante en praktische uitgave! Verzending per post na ontvangst betaling. Verzendkosten koper. Kzw8 Recensie: Dagelijks worden we geconfronteerd met honden die een baas zoeken, of die verwaarloosd aangetroffen worden. Dit is meestal de schuld van de eigenaar die, teleurgesteld in zijn hond, het beest kwijt wil. Onwetendheid over de aard en karakter van zijn pas verworven hond zijn meestal de oorzaak van droevige berichten over deze honden. Dit boek wil een goede leidraad zijn en helpen een hond te kiezen die bij de aard van de baas past. Vlot en leesbaar geschreven met fijne zwart-witte tekeningen van enkele rashonden. Schrijfster is goed op de hoogte van honden en hun gebruik. Bevat inhoudsopgave, enkele nuttige adressen, een summiere literatuuropgave en een alfabetisch register op hondenamen. (NBD|Biblion recensie, A.M.M. Algra-Rijks.)

Prijs: 6.50 (excl. verzendkosten)

Verkoper:De Lage Landen - Apeldoorn


Meer boeken van verkoper: De Lage Landen-
meer tweedehands boeken van Tittel-Schilperoort, Marian met titel WIJ WILLEN EEN HOND Kies de Hond die het best bij u past - In zeer goede staat!

meer tweedehands boeken van Tittel-Schilperoort, Marian

meer tweedehands boeken met titel WIJ WILLEN EEN HOND Kies de Hond die het best bij u past - In zeer goede staat!


Wat vonden andere kopers van De Lage Landen?
Boek was zoals gezegd in zeer goede staat! Super!

E Venema

Bestellen

Schrijver :Tittel-Schilperoort, Marian
Titel:WIJ WILLEN EEN HOND Kies de Hond die het best bij u past - In zeer goede staat!
Verkoper :De Lage Landen te Apeldoorn
Prijs :6.50    Exclusief verzendkosten a 0.00(Altijd)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van De Lage Landen

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de 1.84 en 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Spaciaal te Geldrop
Reader te Nijmegen
oud en leuk te Utrecht
viadecooperatieweg te Emst
Hebbedingetjes te Veere

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling