Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

TUINDECORATIES VAN WILGENTENEN - In zeer goede staat! Vlist-Hansma, Beatrijs van der & Massa-Hansma, Margreeth

Vlist-Hansma, Beatrijs van der & Massa-Hansma, Margreeth - TUINDECORATIES VAN WILGENTENEN - In zeer goede staat!

Uitgever/Jaar: Cantecleer - de Bilt 1998 1e druk 1998
Bijzonderheden: Beatrijs van der Vlist-Hansma en Margreeth Massa-Hansma. TUINDECORATIES VAN WILGENTENEN, 48 blz., geillustreerd met foto's in kleur en tekeningen, origineel omslag ca: 20x20cm., 1e druk, Uitgeverij Cantecleer, De Bilt 1998. Naam vorige eigenaar op schutblad, een perfect - In zeer goede staat - exemplaar van deze interessante, praktische en fraaie uitgave! Verzending per post na ontvangst betaing. Verzendkosten koper. Kzw4 Samenvattig: Na het succes van het eerste boek VORMEN VAN WILGENTENEN (zie blz.48) maakten de auteurs een nieuwe collectie tuindecoraties wilgentenen. Ze ontwierpen dierfiguren zoals een vlinder, kip, gans en kraai, maar ook een fiets van wilgentenen, een kroonluchter, bolboompjes en een kaboutervrouwtje. Van al deze bijzondere decoraties staan duidelijke beschrijvingen met foto's en tekeningen in het boek, zodat eenieder een wilgentenendecoratie voor de tuin kan maken. Recensie: In dit kleine, vierkante boekje wordt op duidelijke wijze beschreven hoe decoraties van wilgentenen gemaakt kunnen worden. Een hoofdstukje over het gereedschap en het materiaal waarmee gewerkt wordt - de wilgentenen - vormt de inleiding. Na de beschrijving van het maken van een ring, een veel voorkomend onderdeel, volgen de beschrijvingen van het maken van: een kroonluchter, een vlinder, bolboompjes, een kraai, een kip, een gans, een fiets en een kabouter. Bij de beschrijvingen staan duidelijke tekeningen en van elk figuur een paar kleurenfoto's. Van elke decoratie is er een foto van het geraamte en een van het uiteindelijke product. Het is duidelijk dat de auteurs niet alleen zeer bedreven zijn in het maken van de figuren, maar het ook kunnen uitleggen aan anderen. Het is daardoor een zeer praktisch boekje geworden waar mensen meteen mee aan de slag kunnen gaan. Omdat de decoraties bedoeld zijn voor de tuin, wordt advies gegeven over het verduurzamen ervan. (Biblion recensie, H. Otter-van Dijk.)

Prijs: 4.95 (excl. verzendkosten)

Verkoper:De Lage Landen - Apeldoorn


Meer boeken van verkoper: De Lage Landen-
meer tweedehands boeken van Vlist-Hansma, Beatrijs van der & Massa-Hansma, Margreeth met titel TUINDECORATIES VAN WILGENTENEN - In zeer goede staat!

meer tweedehands boeken van Vlist-Hansma, Beatrijs van der & Massa-Hansma, Margreeth

meer tweedehands boeken met titel TUINDECORATIES VAN WILGENTENEN - In zeer goede staat!


Wat vonden andere kopers van De Lage Landen?
Boek was zoals gezegd in zeer goede staat! Super!

E Venema

Bestellen

Schrijver :Vlist-Hansma, Beatrijs van der & Massa-Hansma, Margreeth
Titel:TUINDECORATIES VAN WILGENTENEN - In zeer goede staat!
Verkoper :De Lage Landen te Apeldoorn
Prijs :4.95    Exclusief verzendkosten a 0.00(Altijd)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van De Lage Landen

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de 1.84 en 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Maangrot te Emmeloord
Helios te HAARLEM
Elisabeths antiqbookshop te Den hoorn
Beauregard te BERGEN NH
dupont te brunssum

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling