Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

Lanny Budd roman-cyclus. 11 delen in 11 bandjes. Complete set, sotcovers. Sinclair, Upton

Sinclair, Upton - Lanny Budd roman-cyclus. 11 delen in 11 bandjes. Complete set, sotcovers.

Uitgever/Jaar: Servire reprint / herdruk
Bijzonderheden: 11 delen complete set in 11 bandjes.Gebruiksspoortjes / lichte slijtage met betrekking tot laminaatlaagje / in elk deeltje is een naam met pen geschreven op de binnenzijde van de kaft. Geen drukvermeldingen, circa 1954, gelamineerde flexibele kaftjes / paperbacks. De kaften zijn getekend door G.J. van Koppenhagen. Deel 1, Einde van een wereld, 462 pagina's; deel 2, Tussen twee werelden, 554 pagina's; deel 3, Drakentanden, 410 pagina's; deel 4, Wijd is de poort, 518 pagina's; deel 5, Geheim Agent Nr. 103, 498 pagina's; deel 6, Wie wind zaait . . ., 533 pagina's; deel 7, Om een nieuwe wereld, 462 pagina's; deel 8, Met geheime zending, 518 pagina's; deel 9, Naar de overwinning, 488 pagina's; deel 10, Schatten der aarde, 436 pagina's; deel 11, Lanny Budd achter het IJzeren Gordijn, 404 pagina's; Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Upton Sinclair begonnen met het schrijven van de Lanny Budd serie. Hij beschrijft in roman-vorm de wereldgeschiedenis vanaf 1913, het begin van de Eerste Wereldoorlog, tot op deze tijd (1953). soft cover

Prijs:€ 40.00 (excl. verzendkosten)

Verkoper:ERWIN Antiquariaat - Kampen
KVK nummer: 05054467 Zwolle


Aantal bestelde boeken bij ERWIN Antiquariaat: 19
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: ERWIN Antiquariaat-
meer tweedehands boeken van Sinclair, Upton met titel Lanny Budd roman-cyclus. 11 delen in 11 bandjes. Complete set, sotcovers.

meer tweedehands boeken van Sinclair, Upton

meer tweedehands boeken met titel Lanny Budd roman-cyclus. 11 delen in 11 bandjes. Complete set, sotcovers.

Bestellen

Schrijver :Sinclair, Upton
Titel:Lanny Budd roman-cyclus. 11 delen in 11 bandjes. Complete set, sotcovers.
Verkoper :ERWIN Antiquariaat te Kampen
KVK nummer :05054467 Zwolle
Prijs :40.00    Exclusief verzendkosten a 0.00(Normaal gesproken)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van ERWIN Antiquariaat

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
aquarius te Druten
hebbes te
hebbes te
De Meir te Knegsel
Boekenbalie te ROTTERDAM

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling