Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

Krispyn. Convoluut met 8 blijspelen en/of kluchtspelen

- Krispyn. Convoluut met 8 blijspelen en/of kluchtspelen

Uitgever/Jaar: , Amsterdam
Bijzonderheden: Contemporaine perkamenten band (kop rug besch.). Het convoluut bevat de volgende werken: 1. Krispyn, jufvrouw en notaris. Blyspel, Amsterdam, z.j. [tussen 1696 en 1706], Wed. en Erfgenamen van A. Magnus, titel met vignet, 1 kopvignet, (2), 56 pp. 2. Krispyn, testateur en gelegateerde, of de erfgenaam door list; Blyspel., Amsterdam, De Erven J. Lascailje en Dirk Rank, 1725, titel met uitgeversvignet, (2), 72 pp. 3. Krispyn, Muzikant (ook: Musikant). , Amsterdam, Albert Magnus, 1685, titel met gravure met wapen van Amsterdam en bijenkorf, 56 pp. 4. Krispyn dragonder; Kluchtspel., Amsterdam, Erfg: van J. Lascailje, en Dirk Rank, 1714, titel met uitgeversvignet, 58 pp. 5. Krispyn, Medicyn., Amsterdam, Pieter Rotterdam, 1715, titel met gravure met wapen van Amsterdam en bijenkorf, 62, (2) pp. 6. Krispyn, medevryer en zyn heer. Blyspel, Amsterdam, Erfgen: van J. Lascailje, en Dirk Rank, 1717, titel met uitgeversvignet, 54 pp. 7. Krispyn, baron en afslager. Kluchtspel. door H. Benjamin, Erfgen. van J. Lascailje, en Dirk Rank, 1724, titel met uitgeversvignet, 56 pp. 8. Krispyn, barbier, dansmeester, pagie, en graaf; Kluchtspel. Door yver bloeid de konst., Amsterdam, David Ruarus, 1729, titel met gravure met bijenkorf en wapen van Amsterdam, 56 pp. Zeldzaam covoluut.

Prijs: 375.00 (excl. verzendkosten)

Afbeelding van tweedehands boek: -Krispyn. Convoluut met 8 blijspelen en/of kluchtspelen

Verkoper:Novemberland - Oegstgeest
KVK nummer: 28111873


Aantal bestelde boeken bij Novemberland: 325
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: Novemberland

Bestellen

Schrijver :
Titel:Krispyn. Convoluut met 8 blijspelen en/of kluchtspelen
Verkoper :Novemberland te Oegstgeest
  met 325 bestelde boeken en 0 klachten van kopers is Novemberland een:
uiterst betrouwbare verkoper
KVK nummer :28111873
Prijs :375.00    Exclusief verzendkosten a 0.00()
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van Novemberland

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de 1.84 en 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Maangrot te Emmeloord
Helios te HAARLEM
Elisabeths antiqbookshop te Den hoorn
Beauregard te BERGEN NH
dupont te brunssum

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling