Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

HORTUS NATURALIS Van Keukenkruid tot Boerenbloem - Met eeuwenoude raadgevingen en nieuwe recepten - In perfecte staat! Hoeksma, Heikie

Hoeksma, Heikie - HORTUS NATURALIS Van Keukenkruid tot Boerenbloem - Met eeuwenoude raadgevingen en nieuwe recepten - In perfecte staat!

Uitgever/Jaar: Lykele Jansma - Augustinusga 1985 1e druk 1985
Bijzonderheden: Heikie Hoeksma. HORTUS NATURALIS Van keukenkruid tot oude boerenbloem - Met eeuwenoude raadgevingen en nieuwe recepten -, 122 blz., geillustreerd, oorspr. omslag ca. 23X17cm., lijst met recepten, literatuurlijst, 1e druk, Lykele Jansma - Augustinusga 1985. Een goed exemplaar van deze zeer interessante en praktische uitgave met ruim 200 recepten! Verzending per post na ontvangst betaling. Verzendkosten koper. Kzw3 Recensie: Voor liefhebbers van wilde planten en kruiden is dit een handzaam boekje (15 x 22 cm) waarin een medewerker van de Kruidhof te Buitenpost in Friesland beknopt de geschiedenis, toepassing, biologisch kweken en 200 recepten beschrijft. Bevat een lijst en toelichting van het plantenassortiment van de oude boerentuin, zwart-wit illustraties, literatuurlijst en een receptenregister. (Biblion recensie, G. Bazuin.)

Prijs: 6.00 (excl. verzendkosten)

Afbeelding van tweedehands boek: Hoeksma, Heikie-HORTUS NATURALIS Van Keukenkruid tot Boerenbloem - Met eeuwenoude raadgevingen en nieuwe recepten - In perfecte staat!

Verkoper:De Lage Landen - Apeldoorn


Meer boeken van verkoper: De Lage Landen-
meer tweedehands boeken van Hoeksma, Heikie met titel HORTUS NATURALIS Van Keukenkruid tot Boerenbloem - Met eeuwenoude raadgevingen en nieuwe recepten - In perfecte staat!

meer tweedehands boeken van Hoeksma, Heikie

meer tweedehands boeken met titel HORTUS NATURALIS Van Keukenkruid tot Boerenbloem - Met eeuwenoude raadgevingen en nieuwe recepten - In perfecte staat!


Wat vonden andere kopers van De Lage Landen?
Boek was zoals gezegd in zeer goede staat! Super!

E Venema

Bestellen

Schrijver :Hoeksma, Heikie
Titel:HORTUS NATURALIS Van Keukenkruid tot Boerenbloem - Met eeuwenoude raadgevingen en nieuwe recepten - In perfecte staat!
Verkoper :De Lage Landen te Apeldoorn
Prijs :6.00    Exclusief verzendkosten a 0.00(Altijd)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van De Lage Landen

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de 1.84 en 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
dupont te brunssum
vlaanderen-boeken te Bertogne
Spaciaal te Geldrop
Reader te Nijmegen
oud en leuk te Utrecht

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling