Tweedehands boeken voor liefhebbers  
Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
 
 
  1. Tweedehands boeken >
  2. Titels >
  3. het monsterverbond

tweedehands boeken: titel het monsterverbond

Gevonden: 2 tweedehands boeken met titel het monsterverbond

Op deze site bieden enkele honderden antiquaren en particuliere verkopers hun tweedehands/antiquarische boeken te koop aan.
Hieronder de resultaten voor het monsterverbond
Bijzonderheden: Paperback 21x13. 301 blz. Oorspronkelijke titel: The Gargoyle Conspiracy vertaald door I.M.A. Klijnveld. In Het monsterverbond krijgt een Amerikaanse geheim agent door een explosie op het Leonardo da Vinci-vliegveld in Rome, waarbij vijf mensen worden gedood, opdracht een mysterieuze maar briljante Arabische terroristenleider uit te schakelen. Terwijl hij zijn speurtocht begint staat de man die hij zoekt op het punt om opnieuw toe te slaan, met een bloeddorstigheid die de wereld zal verbijsteren. De tegenstrijdige uitgangspunten van de twee mannen - de zwaarmoedige Simon Hunter en de magnetische persoonlijkheid Bel Jahra - stuurt ze, tijdens een adembenemende mensenjacht kris kras door Europa, en diep in het hart van de 'Heilige oorlog' die door de terroristen wordt gevoerd met middelen die variŽren van diplomatiek en romantiek tot moordaanslagen op grote schaal. Een dodelijk schimmenrijk dat de geheime levens en lusten in zijn maalstroom trekt van mensen op alle sporten van de internationale ladder, van een furieuze hoer tot een aanbeden, Picasso-achtige schilder. Bijzonderheden: staat:als nieuw(Zeer goede conditie / als nieuw)
AuteurTitelAfbeeldingUitgeverij / JaarPrijsVerkoper
Albert, Marvin H.Het monsterverbond A.W. Bruna & Zoon /
5.00
bobboek
Nowee, PaulArendsoog 58: Het Monsterverbond Malmberg /
30.00
Antiquariaat Essef


2 resultaten 1 pagina's.

1