Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

Dochter der Regalen Donaldson, Stephen

Donaldson, Stephen - Dochter der Regalen

Uitgever/Jaar: Sirius fantasy paperback 1986
Bijzonderheden: Deze bundel van zeven overwegend lange verhalen zal de liefhebbers van Donaldsons \'Covenant\'-reeks zeker aanspreken. De langste drie zijn fantasy: DOCHTER DER REGALEN (magie en strijd), DE DAME IN HET WIT (boosaardige tovenarij) en SER VISALS VERHAAL. DEENGEL ONWAARDIG is basicaal fantasy (een bezeten kunstenaar en bezielde, levende kunstwerken) met aspecten van bovennatuurlijke griezel. WORM DE OVERWINNAAR is de derde meespeler in een realistisch-psychologisch conflict tussen een echtpaar, dat een uiterst lugubere en (hoewel verzwegen) guignoleske ontknoping kent. Dit is het sterkste verhaal uit de bundel, samen met MYTHOLOGISCH BEEST, een SF-allegorie over een \'zieke\' man in een geperfectioneerde toekomst. DIERENLIEFHEBBER is een ander Sf-verhaal overeen bionische jager in de toekomst. De verhalen zijn boeiend en origineel, en zelfs in de magie-verhalen (met soms erg complexe plotverwikkelingen en \'twists\') besteedt Donaldson altijd de volste aandacht aan de psychologische uitdieping van zijn personnages. in goede staat

Prijs: 3.00 (mogelijk excl. verzendkosten)
ISBN: 9064410690

Verkoper:Boekenfantasy - Capelle a/d IJssel


Aantal bestelde boeken bij Boekenfantasy: 37
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: Boekenfantasy-
meer tweedehands boeken van Donaldson, Stephen met titel Dochter der Regalen

meer tweedehands boeken van Donaldson, Stephen

meer tweedehands boeken met titel Dochter der Regalen

Bestellen

Schrijver :Donaldson, Stephen
Titel:Dochter der Regalen
Verkoper :Boekenfantasy te Capelle a/d IJssel
Prijs :3.00    (mogelijk excl. verzendkosten)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van Boekenfantasy

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de 1.84 en 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
aquarius te Druten
hebbes te
hebbes te
De Meir te Knegsel
Boekenbalie te ROTTERDAM

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling