Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

Dit land van de elf steden Molen, S.J. van der

Molen, S.J. van der - Dit land van de elf steden

Uitgever/Jaar: U.M. West-Friesland z.j.
Bijzonderheden: Paperback 23x14. 231 blz. ln dit deel van de Regio-reeks heeft de schrijver een rondblik gedaan over Friesland en een keuze gemaakt uit een vloed van onderwerpen, waarvan hij dacht dat ze voor eigenheimers en vreemdelingen interessant zouden zijn. ln het land tussen Flie en Lauwers - met de Noordzee-eilanden als een opvallende chapeau daarboven - is er historisch, landschappelijk, monumentaal en volkskundig nog zo veel te ontdekken wat waard is ontdekt te worden. Het heden wordt er niet in vergeten - hetzij geprezen of gekritiseerd - maar de bedoeling is vooral te wijzen op waarden die het verleden ons heeft overgeleverd, op het traditionele patroon, dat door de nuchtere blauwdruk van het heden heen schemert. Het is geschreven voor de bewoner van het moderne Friesland die op z'n tijd graag eens iets hoort en leest over de grond waarop hij woont, over de omgeving waarop hij uitziet (of zou willen uitzien), over het verleden dat zich soms naast de deur van zijn flatgebouw prikkelend en onverwacht manifesteert. Het is ook geschreven voor hen die die provincie van de elf steden nog niet kennen, maar er bezoekers zullen worden en van bezoekers vrienden (en vriendinnen) van het land van Redbad en de zadeldaktorens, van de elf steden en de vogelwachten, van enfin, leest u maar en kijkt naar de honderden illustraties. illustraties J. de Veen

Prijs:€ 7.00 (excl. verzendkosten)

Verkoper:bobboek - Uithoorn
KVK nummer: 33277839


Aantal bestelde boeken bij bobboek: 599
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: bobboek-
meer tweedehands boeken van Molen, S.J. van der met titel Dit land van de elf steden

meer tweedehands boeken van Molen, S.J. van der

meer tweedehands boeken met titel Dit land van de elf steden

Bestellen

Schrijver :Molen, S.J. van der
Titel:Dit land van de elf steden
Verkoper :bobboek te Uithoorn
  met 599 bestelde boeken en 0 klachten van kopers is bobboek een:
uiterst betrouwbare verkoper
KVK nummer :33277839
Prijs :7.00    Exclusief verzendkosten a 6.75(Maximaal)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van bobboek

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Gon’s boekenhoekje te Krimpen aan de lek
Bedfordshire te Boskant Kevin
Intelligent te Pallert Femkewoude
Dom Knigi te Grou
Archiedesign te Wolfheze

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling