Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

DE SHIH TZU - 1e druk 2008 - Als Nieuw! Schwering, Cindy

Schwering, Cindy - DE SHIH TZU - 1e druk 2008 - Als Nieuw!

Uitgever/Jaar: Bloemendal Uitgevers - Amersfoort 2008 1e druk 2008
Bijzonderheden: Cindy Schwering (auteur, uitgever). DE SHIH TZU - Geschiedenis, Karakter, Uiterlijk, Aanschaf, Opvoeding, Socialisatie, Voeding, Verzorging, Benodigdheden, Gezondheid, Fokken, Tentoonstellen, 123 blz., rijk geillustreerd in kleur, hardcover ca. 24.5x17,5cm., 1e druk, Bloemendal Uitgevers, Amersfoort 2008. Naam en datum vorige eigenaar op voorste schutblad. Een perfect - als nieuw exemplaar van deze interessante, praktische en fraaie uitgave. Verzending per post na ontvangst betaling. Verzendkosten koper. Kzw7 Samenvatting: Diverse topfokkers, een keurmeester en een dierenarts werkten mee aan dit boek waardoor de lezer kan profiteren van hun kennis en jarenlange ervaring. Het boek bevat dan ook veel praktische informatie en nuttige tips. In combinatie met de prachtige fotografie en bijzondere vormgeving is dit boek een aanwinst voor iedere (toekomstige) Shih Tzu-eigenaar. Het boek De Shih Tzu is luxe uitgevoerd met hard cover en telt 124 pagina's. Dit zeer complete boek behandeld o.a. de volgende hoofdstukken: Geschiedenis Karakter Uiterlijk Rasstandaard Aanschaf De eerste negen weken De socialisatiefase Puppymijlpalen Opvoeding Basiscommando's Voeding Verzorging Benodigdheden Gezondheid Fokken en Tentoonstellen Nuttige adressen Recensie: In deze monografie komt - in kortere of langere teksten - een aantal aspecten van dit uit Tibet afkomstige rashondje aan de orde. Er wordt informatie gegeven over onder andere karakter, uiterlijk, aanschaf, opvoeding, socialisatie, voeding, verzorging, gezondheid, fokken en tentoonstellen. En daarmee is het een handig boek geworden voor eigenaren van dit gezelschapshondje of voor hen die dat willen worden. De informatie is goed te gebruiken in de alledaagse praktijk, is vrij compleet, up to date en correct. Vooral de hoofdstukken over (vacht)verzorging en gezondheid zijn belangrijk voor bezitters van dit ras. Dat ook aan fokken en tentoonstellen aandacht wordt besteed, is een pre. De kleurenfoto's passen goed bij de tekst. De vormgeving is bijzonder: tussen de tekst zijn regels in een handschriftachtige letter afgedrukt en sommige teksten zijn over de foto's gedrukt; de lay-out doet daardoor aan een plakboek denken. Met verwijzing naar websites en een register. Dit boek is zeker een aanwinst in de rij Nederlandse boeken over rashonden. Het ras kwam in de jaren zestig naar Nederland en met zo'n 450 geboren pups per jaar is de belangstelling de afgelopen jaren steeds toegenomen. Verzorgde uitgave. Ria Horter

Prijs: 8.50 (excl. verzendkosten)

Verkoper:De Lage Landen - Apeldoorn


Meer boeken van verkoper: De Lage Landen-
meer tweedehands boeken van Schwering, Cindy met titel DE SHIH TZU - 1e druk 2008 - Als Nieuw!

meer tweedehands boeken van Schwering, Cindy

meer tweedehands boeken met titel DE SHIH TZU - 1e druk 2008 - Als Nieuw!


Wat vonden andere kopers van De Lage Landen?
Boek was zoals gezegd in zeer goede staat! Super!

E Venema

Bestellen

Schrijver :Schwering, Cindy
Titel:DE SHIH TZU - 1e druk 2008 - Als Nieuw!
Verkoper :De Lage Landen te Apeldoorn
Prijs :8.50    Exclusief verzendkosten a 0.00(Altijd)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van De Lage Landen

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de 1.84 en 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Boekenbalie te ROTTERDAM
Maangrot te Emmeloord
Helios te HAARLEM
Elisabeths antiqbookshop te Den hoorn
Beauregard te BERGEN NH

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling