Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

De geschiedenis van de Mariniersbrigade. De Mariniersbrigade in Oost-Java in de jaren 1946, 1947, 1948 en 1949. Hornman, Wim

Hornman, Wim - De geschiedenis van de Mariniersbrigade. De Mariniersbrigade in Oost-Java in de jaren 1946, 1947, 1948 en 1949.

Uitgever/Jaar: Omega Boek 1ste / 1st 1985
Bijzonderheden: 450 pagina's. Foto's, kaartjes, documenten. Het boek is op de voorkaft voorzien van het embleem van het korps Mariniers. De stofomslag is getekend door Charles Burki. Kaart van Oost-Java op de schutpagina's. Een boeiend waarheidsgetrouw verslag over het onstaan van de Mariniersbrigade en haar activiteiten op Oost-Java. Het geeft een goed beeld van de emoties en ervaringen van hen die hun leven voor orde en vrede in de waagschaal stelden. Boek en stofomslag in goede staat. artificial leather/kunstleder

Prijs:€ 15.00 (excl. verzendkosten)

Verkoper:ERWIN Antiquariaat - Kampen
KVK nummer: 05054467 Zwolle


Aantal bestelde boeken bij ERWIN Antiquariaat: 19
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: ERWIN Antiquariaat-
meer tweedehands boeken van Hornman, Wim met titel De geschiedenis van de Mariniersbrigade. De Mariniersbrigade in Oost-Java in de jaren 1946, 1947, 1948 en 1949.

meer tweedehands boeken van Hornman, Wim

meer tweedehands boeken met titel De geschiedenis van de Mariniersbrigade. De Mariniersbrigade in Oost-Java in de jaren 1946, 1947, 1948 en 1949.

Bestellen

Schrijver :Hornman, Wim
Titel:De geschiedenis van de Mariniersbrigade. De Mariniersbrigade in Oost-Java in de jaren 1946, 1947, 1948 en 1949.
Verkoper :ERWIN Antiquariaat te Kampen
KVK nummer :05054467 Zwolle
Prijs :15.00    Exclusief verzendkosten a 0.00(Normaal gesproken)
WEGENS VAKANTIE KUNT U MOMENTEEL NIET BESTELLEN BIJ DEZE VERKOPER.

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
De Boekentuin Alkmaar te Alkmaar
Gon’s boekenhoekje te Krimpen aan de lek
Bedfordshire te Boskant Kevin
Intelligent te Pallert Femkewoude
Dom Knigi te Grou

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling