Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

De (Baby) Papegaai als gezelschapsdier - Het Kweken en Opvoeden van Kromsnavels in de Praktijk - Als Nieuw! tijssen - van 't kruis, T

tijssen - van 't kruis, T - De (Baby) Papegaai als gezelschapsdier - Het Kweken en Opvoeden van Kromsnavels in de Praktijk - Als Nieuw!

Uitgever/Jaar: Etiko Uitgevers - Lisse 1992 1992
Bijzonderheden: T. Tijssen - Van 't Kruis. DE (BABY) PAPEGAAI ALS GEZELSCHAPSDIER -HET KWEKEN EN OPVOEDEN VAN KROMSNAVELS IN DE PRAKTIJK -, 79 blz., illustraties in kleur en zwart/wit, hardcover ca. 19x13.5cm., Etiko Uitgevers, Lisse 1992. Een perfect - als nieuw - exemplaar van deze interessante en praktische uitgave! Verzending per post na ontvangst betaling. Verzendkosten koper. KW5 Recensie: Een boekje dat uitsluitend gewijd is aan de kweek van allerlei soorten papegaaien. Het geeft uitvoerige informatie over allerlei aspecten van de papegaaienfok. Vooral belangrijk is het hoofdstukje met de titel: 'Hoe beginnen we?' want juist in dat stadium worden de grootste vergissingen gemaakt. Ook het hoofdstuk 'Het Ecologisch Belang' is de moeite waard. Het is goed dat de schrijvers van dit kleine boekje erop wijzen dat het houden van veel papegaaien- en parkietensoorten voor particulieren verboden is. Ondanks het korte bestek een prima werkje dat op wetenschappelijke basis is gestoeld. Met groeitabellen, literatuuropgave en lijst van nuttige adressen. Geïllustreerd met zwart-wit en kleurenfoto's. (Biblion recensie, P. Kwast.)

Prijs:€ 4.50 (excl. verzendkosten)

Verkoper:De Lage Landen - Apeldoorn


Meer boeken van verkoper: De Lage Landen-
meer tweedehands boeken van tijssen - van 't kruis, T met titel De (Baby) Papegaai als gezelschapsdier - Het Kweken en Opvoeden van Kromsnavels in de Praktijk - Als Nieuw!

meer tweedehands boeken van tijssen - van 't kruis, T

meer tweedehands boeken met titel De (Baby) Papegaai als gezelschapsdier - Het Kweken en Opvoeden van Kromsnavels in de Praktijk - Als Nieuw!


Wat vonden andere kopers van De Lage Landen?
Boek was zoals gezegd in zeer goede staat! Super!

E Venema

Bestellen

Schrijver :tijssen - van 't kruis, T
Titel:De (Baby) Papegaai als gezelschapsdier - Het Kweken en Opvoeden van Kromsnavels in de Praktijk - Als Nieuw!
Verkoper :De Lage Landen te Apeldoorn
Prijs :4.50    Exclusief verzendkosten a 0.00(Altijd)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van De Lage Landen

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Boekenbalie te ROTTERDAM
Maangrot te Emmeloord
Helios te HAARLEM
Elisabeths antiqbookshop te Den hoorn
Beauregard te BERGEN NH

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling