Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

DAGVLINDERS VAN DE BENELUX - met o.a. 44 full-page pltn in kleur - In perfecte staat! Wynhoff, Irma & Made, Jan van der & Swaay, Chris van

Wynhoff, Irma & Made, Jan van der & Swaay, Chris van - DAGVLINDERS VAN DE BENELUX - met o.a. 44 full-page pltn in kleur - In perfecte staat!

Uitgever/Jaar: St. KNNV, Vlinderstichting, m.m.v. Ver. Natuurmonumenten 1e druk 1990
Bijzonderheden: Irma Wynhoff, Jan van der Made & Chris van Swaay. DAGVLINDERS VAN DE BENELUX, 187 blz., rijk geillustreerd met o.a. 44 full-page platen met meerdere afbeeldingen in kleur, hardcover ca. 21.5x13cm., bibliografie, verklarende woordenlijst, register nederlandse namen, register wetenschappelijke namen,1e druk, Stichting Uitgeverij KNNV, Vlinderstichting in samenwerking met Vereniging Natuurmonumenten, Utrecht 1990. Recensie: Deze veldgids beschrijft alle dagvlinders van de Benelux. Hij is uitgegeven door de Koninklijke Natuurhistorische Vereniging en de Vlinderstichting in samenwerking met Natuurmonumenten. De eerste 60 pagina's zijn gewijd aan o.a. levenswijze, indeling, ecologie, bouw van dagvlinders, aangevuld met gegevens over wetgeving en richtlijnen voor het verzamelen van vlinders. Het boek bevat voorts in 100 pagina's een overzicht van alle in ons land inheemse soorten. Er zijn kleurplaten (foto's van geprepareerde exemplaren) met daarnaast een omschrijving van elke afgebeelde soort. Het boekje bevat daarnaast nog verspreidingskaartjes, een literatuuroverzicht en een register. Het is echt een boekje voor mensen die zich willen richten op dagvlinders in Nederland, België en Luxemburg. (Biblion recensie, Dr. L.C.B. Röst.)

Prijs:€ 9.95 (excl. verzendkosten)

Verkoper:De Lage Landen - Apeldoorn


Meer boeken van verkoper: De Lage Landen-
meer tweedehands boeken van Wynhoff, Irma & Made, Jan van der & Swaay, Chris van met titel DAGVLINDERS VAN DE BENELUX - met o.a. 44 full-page pltn in kleur - In perfecte staat!

meer tweedehands boeken van Wynhoff, Irma & Made, Jan van der & Swaay, Chris van

meer tweedehands boeken met titel DAGVLINDERS VAN DE BENELUX - met o.a. 44 full-page pltn in kleur - In perfecte staat!


Wat vonden andere kopers van De Lage Landen?
Boek was zoals gezegd in zeer goede staat! Super!

E Venema

Bestellen

Schrijver :Wynhoff, Irma & Made, Jan van der & Swaay, Chris van
Titel:DAGVLINDERS VAN DE BENELUX - met o.a. 44 full-page pltn in kleur - In perfecte staat!
Verkoper :De Lage Landen te Apeldoorn
Prijs :9.95    Exclusief verzendkosten a 0.00(Altijd)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van De Lage Landen

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Boekenbalie te ROTTERDAM
Maangrot te Emmeloord
Helios te HAARLEM
Elisabeths antiqbookshop te Den hoorn
Beauregard te BERGEN NH

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling