Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

Dagen van vertrek Bentz van den Berg, Roel

Bentz van den Berg, Roel - Dagen van vertrek

Uitgever/Jaar: Uitgeverij Augustus 2004
Bijzonderheden: Paperback 21x14. 1e druk. 413 blz. Aan de vooravond van zijn vertrek naar IndonesiŽ krijgt Peter Stuart twee telefoontjes: een van een oude klasgenoot die hem bedreigt, en een van de man met wie hij tien jaar terug Amerika heeft doorkruist op zoek naar een verdwenen geliefde. Eenmaal op weg naar het Oosten raakt hij op drift tussen de schimmen van het verleden, die hem langzaam maar zeker meetrekken naar de bodem van zijn bestaan. Daar krijgt hij de rekening gepresenteerd voor zijn wankelmoedigheid en zucht naar vervoering. En niets ter wereld had hem kunnen voorbereiden op de wraakzucht van de geesten die er in IndonesiŽ nog uit de fles zullen komen. Deze grote roman over vriendschap, liefde, verlies, verraad, de vele gezichten van de nacht en de honger naar grote ervaringen speelt zich af tegen het innerlijk decor van een hele generatie rebellen-met-en-zonder-reden. Meer nog dan om het enerverende verhaal gaat het in 'Dagen van vertrek' om de gedreven verbeeldingskracht en emotionele precisie waarmee de schrijver het leven zelf op de huid zit - in de hoop, zo lijkt het wel, dat het leven zijn hoofdpersoon uiteindelijke weer in genade zal aannemen.

Prijs:Ä 9.00 (excl. verzendkosten)

Verkoper:bobboek - Uithoorn
KVK nummer: 33277839


Aantal bestelde boeken bij bobboek: 599
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: bobboek-
meer tweedehands boeken van Bentz van den Berg, Roel met titel Dagen van vertrek

meer tweedehands boeken van Bentz van den Berg, Roel

meer tweedehands boeken met titel Dagen van vertrek

Bestellen

Schrijver :Bentz van den Berg, Roel
Titel:Dagen van vertrek
Verkoper :bobboek te Uithoorn
  met 599 bestelde boeken en 0 klachten van kopers is bobboek een:
uiterst betrouwbare verkoper
KVK nummer :33277839
Prijs :9.00    Exclusief verzendkosten a 6.75(Maximaal)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van bobboek

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de Ä 1.84 en Ä 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van Ä 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Bedfordshire te Boskant Kevin
Intelligent te Pallert Femkewoude
Dom Knigi te Grou
Archiedesign te Wolfheze
aquarius te Druten

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling