Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

Camera Obscura. Met handgeschreven brief van Hildebrand (?) Hildebrand ( = Nicolaas Beets)

Hildebrand ( = Nicolaas Beets) - Camera Obscura. Met handgeschreven brief van Hildebrand (?)

Uitgever/Jaar: De Erven F. Bohn, Haarlem 1864
Bijzonderheden: Zesde, herziene Druk, bruine linnen stempelband met goudversiering, latere zwarte linnen rug met oorspr. titel in goud, titel met gravure met spelende jongens (J.W. Kaiser del. & W. Steelink sculps.), (4), 358, (2) pp. (herbonden met nieuwe schutbladen) Met handgeschreven brief van Hildebrand (?) met aanhef 'Laatste Byvoegsel zie C.O. 71' 'En nu is het gedaan!'' Deze zevende druk zal onder uw oogen niet komen; gij zult dien niet opnemen met dien genoeglijken glimlach, die zoo eigen was, en waar mede door u elke nieuwe uitgave van dit boekdeel werd ontfangen en begroet. Deze oogen zijn voorgoed gesloten.' Het betreft een brief met betrekking tot het overlijden en de teraardebestelling van Abraham Scholl van Egmond, de zwager van Beets, op de begraafplaats van Ubbergen op 2 april 1871. 'Het was een der eerste dagen van April, een vroge zondagmorge. Wij brachten u buiten de stad op het kerkhof van het bekoorlijke Ubbergen. (...) Toen ik vier weken later, dat plaatsje nog eens bezocht was het Mei geworden en alles groen. Men had mij gezegd dat langs den weg naar Ubbergen de nachtegaal reeds overvloedig te hooren was; maar ik bevond het op dien morgen niet alzoo. Basterdnachtegalen, Bram! waar wij het meκ deden en zoo gaarne de echten in hooren wilden, als er geen echte waren; basterdnachtegalen, anders niet! (zie ook: http://www.dbnl.org/tekst/beet005came07_01/beet005came07_01_0018.php)

Prijs:€ 300.00 (excl. verzendkosten)

Verkoper:Novemberland - Oegstgeest
KVK nummer: 28111873


Aantal bestelde boeken bij Novemberland: 325
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: Novemberland-
meer tweedehands boeken van Hildebrand ( = Nicolaas Beets) met titel Camera Obscura. Met handgeschreven brief van Hildebrand (?)

meer tweedehands boeken van Hildebrand ( = Nicolaas Beets)

meer tweedehands boeken met titel Camera Obscura. Met handgeschreven brief van Hildebrand (?)

Bestellen

Schrijver :Hildebrand ( = Nicolaas Beets)
Titel:Camera Obscura. Met handgeschreven brief van Hildebrand (?)
Verkoper :Novemberland te Oegstgeest
  met 325 bestelde boeken en 0 klachten van kopers is Novemberland een:
uiterst betrouwbare verkoper
KVK nummer :28111873
Prijs :300.00    Exclusief verzendkosten a 0.00()
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van Novemberland

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Reader te Nijmegen
oud en leuk te Utrecht
viadecooperatieweg te Emst
Hebbedingetjes te Veere
BoekHoek te Veldhoven

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling