Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

Caliban Asimov, Isaac & Roger MacBride Allen.

Asimov, Isaac & Roger MacBride Allen. - Caliban

Uitgever/Jaar: Meulenhoff-M 1997
Bijzonderheden: Paperback 23x15. 3e druk. 381 blz. Vertaald uit het Engels door Maarten Meeuwis. Isaac Asimov was een van de belangrijkste SF-schrijvers van deze eeuw. Kort voor zijn dood begon hij samen met Roger MacBride Allen aan een nieuwe serie robotromans. 'Caliban' is hiervan het eerste resultaat. Het verhaal laat zich lezen als een detectiveroman. Het speelt zich af op de planeet Inferno, een wereld waarvan de bewoners vrijwel alles laten doen door robots en die door een ecologische ramp ten onder dreigt te gaan. Een groep mensen afkomstig van een wereld waar mensen zonder robots leven, voert op Inferno een ecologisch herstelprogramma uit. Dit verhaal begint wanneer in een onderzoekcentrum voor robottechnologie het lichaam wordt gevonden van Fredda Leving, een vooraanstaand wetenschapper. Alle aanwijzingen duiden erop dat zij is aangevallen door een robot. Maar luidt de eerste wet van de robotica niet: een robot mag een mens geen kwaad berokkenen, of toelaten dat een mens door zijn toedoen schade lijdt? Politiefunctionaris Alvar Kresh onderzoekt de aanslag. Een echte Asimovroman waarvan de sterkste kant altijd de plot is, spannend van begin tot einde.

Prijs: 6.00 (excl. verzendkosten)

Verkoper:bobboek - Uithoorn
KVK nummer: 33277839


Aantal bestelde boeken bij bobboek: 599
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: bobboek-
meer tweedehands boeken van Asimov, Isaac & Roger MacBride Allen. met titel Caliban

meer tweedehands boeken van Asimov, Isaac & Roger MacBride Allen.

meer tweedehands boeken met titel Caliban

Bestellen

Schrijver :Asimov, Isaac & Roger MacBride Allen.
Titel:Caliban
Verkoper :bobboek te Uithoorn
  met 599 bestelde boeken en 0 klachten van kopers is bobboek een:
uiterst betrouwbare verkoper
KVK nummer :33277839
Prijs :6.00    Exclusief verzendkosten a 6.75(Maximaal)
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van bobboek

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de 1.84 en 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Boekenbalie te ROTTERDAM
Maangrot te Emmeloord
Helios te HAARLEM
Elisabeths antiqbookshop te Den hoorn
Beauregard te BERGEN NH

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling