Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

Burgerlijke Bouwkunde - Kappen, daken en verdere timmerwerken, constructie en decoratie, ook in aansluiting aan "Onze betimmeringen" Berghuis, F. Lz. & Scholten, G.A.

Berghuis, F. Lz. & Scholten, G.A. - Burgerlijke Bouwkunde - Kappen, daken en verdere timmerwerken, constructie en decoratie, ook in aansluiting aan "Onze betimmeringen"

Uitgever/Jaar: A.W. Sijthoff, Leiden 1903
Bijzonderheden: Naar het Hoogduitsch van Theodor Krauth en Franz Sales Meyer. Voor Nederland bewerkt door F. Lz. Berghuis, tweede, vermeerderde en herziene druk door G.A. Scholten, lichtbruine linnen band met zwarte opdruk, 292 figuren in de tekst, 115 zw/w platen, 420 pp. (iets slijtage aan randen, achterste scharnier inwendig los over 16 cm)

Prijs:€ 200.00 (excl. verzendkosten)

Verkoper:Novemberland - Oegstgeest
KVK nummer: 28111873


Aantal bestelde boeken bij Novemberland: 325
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: Novemberland-
meer tweedehands boeken van Berghuis, F. Lz. & Scholten, G.A. met titel Burgerlijke Bouwkunde - Kappen, daken en verdere timmerwerken, constructie en decoratie, ook in aansluiting aan "Onze betimmeringen"

meer tweedehands boeken van Berghuis, F. Lz. & Scholten, G.A.

meer tweedehands boeken met titel Burgerlijke Bouwkunde - Kappen, daken en verdere timmerwerken, constructie en decoratie, ook in aansluiting aan "Onze betimmeringen"

Bestellen

Schrijver :Berghuis, F. Lz. & Scholten, G.A.
Titel:Burgerlijke Bouwkunde - Kappen, daken en verdere timmerwerken, constructie en decoratie, ook in aansluiting aan "Onze betimmeringen"
Verkoper :Novemberland te Oegstgeest
  met 325 bestelde boeken en 0 klachten van kopers is Novemberland een:
uiterst betrouwbare verkoper
KVK nummer :28111873
Prijs :200.00    Exclusief verzendkosten a 0.00()
  De heer: Mevrouw
Voorletters - Achternaam *:
Straat - Huisnr*:
Postcode en Plaats *:
Land (indien niet Nederland):
Telefoon nummer *:
E-mail *:
  Ik wil dit boek bestellen
Vragen / opmerkingen

Vragen / opmerkingen

 
Voorwaarden van Novemberland

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
Gon’s boekenhoekje te Krimpen aan de lek
Bedfordshire te Boskant Kevin
Intelligent te Pallert Femkewoude
Dom Knigi te Grou
Archiedesign te Wolfheze

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling