Auteur Titel     Snuffelen    Populaire titels    Populaire auteurs   Winkels    Zelf verkopen Nieuwste boeken    Uitgebreid zoeken      
   

SJOERD JANZEN: ZONDER COMPROMIS. Uitnodiging en beknopte biografie van Sjoerd Janzen bijgevoegd. Janzen, Sjoerd / Berg, Susan van den

Janzen, Sjoerd / Berg, Susan van den - SJOERD JANZEN: ZONDER COMPROMIS. Uitnodiging en beknopte biografie van Sjoerd Janzen bijgevoegd.

Publisher/Year: Heerenveen / Oranjewoud Museum Belvedere
Comments: Heerenveen / Oranjewoud, Museum Belvedere, 2006. 1e druk 96 pp. hardcover gebonden . Text in Dutch/Frisian/English/German. Illustrated in colour and b/w. 24,5 x 33 cm. Naam en lichte inktvlekjes van uitnodigingskaart op schutblad / name and light ink spots from invitation first endpaper. Verder in mooie staat / Otherwise very nice and clean copy.

Price:€ 12.50 (mogelijk excl. verzendkosten)

Store name:Antiquariaat van Veen - Veelerveen
KVK nummer: 04057043


Aantal bestelde boeken bij Antiquariaat van Veen: 926
Aantal klachten van kopers 0


Meer boeken van verkoper: Antiquariaat van Veen-
meer tweedehands boeken van Janzen, Sjoerd / Berg, Susan van den met titel SJOERD JANZEN: ZONDER COMPROMIS. Uitnodiging en beknopte biografie van Sjoerd Janzen bijgevoegd.

meer tweedehands boeken van Janzen, Sjoerd / Berg, Susan van den

meer tweedehands boeken met titel SJOERD JANZEN: ZONDER COMPROMIS. Uitnodiging en beknopte biografie van Sjoerd Janzen bijgevoegd.

Order/questions

Author :Janzen, Sjoerd / Berg, Susan van den
Title:SJOERD JANZEN: ZONDER COMPROMIS. Uitnodiging en beknopte biografie van Sjoerd Janzen bijgevoegd.
Store name :Antiquariaat van Veen te Veelerveen
  met 926 bestelde boeken en 0 klachten van kopers is Antiquariaat van Veen een:
uiterst betrouwbare verkoper
KVK nummer :04057043
Price :12.50   
  Male: Female
Initials - Surname *:
Street - Huisnr*:
Zipcode en City *:
Country:
Telephone number *:
E-mail *:
  Ik would like to order this book
Questions / remarks

Questions / remarks

 
Voorwaarden van Antiquariaat van Veen

Veel gestelde vragen

Eem boek bestellen op deze site Hoe gaat het verkoopproces in zijn werk?

Boekenverkoper.nl bemiddelt uitsluitend tussen koper en verkoper en verkoopt dus zelf geen boeken. Bestellingen van kopers sturen wij direct naar de verkoper van het desbetreffende boek. De verkoper handelt de transacties vervolgens zelf af.

Hoe werkt dit bestelformulier?

De boekenverkoper ontvangt het door u ingevulde bestelformulier, inclusief uw adresgegevens en de gegevens van het door u gewenste boek. U ontvangt als klant een bevestiging van uw bestelling, inclusief de gegevens van het boek, de contactgegevens van de verkoper, eventueel vergezeld van een mededeling.

De status van uw bestelling?

Daarnaast krijgt u toegang tot een zogenoemde statuspagina. Hier kunt u zien wat de status is van uw bestelling is en hoe u de verkoper een vraag kunt stellen.

De betaling

De wijze van betalen bij een bestelling verschilt per verkoper. Van betaling via een acceptgiro die u samen met het boek ontvangt tot betaling vooraf.

Verzendkosten De verzendkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde boek en onder voorbehoud. Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € 1.84 en € 2.76).

Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € 6,75 euro (boeken tot 10 Kg).

Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken.

Over deze site

Op deze site bieden antiquaren en particuliere verkopers van tweedehands boeken hun boeken te koop aan. Een soort marktplaats maar dan specifiek voor tweedehands boeken. U bent nu op de detail pagina van een specifiek boek. Via het tabblad bestellen kunt u dit boek bestellen bij de betreffende verkoper of eventueel eerst nog een vrijblijvende vraag stellen over het boek.

 
Snelkoppelingen
Home
Toevoegen aan favorieten
Maak van deze site uw startpagina
Over deze site
Verkopers per stad

Nieuwe verkopers
aquarius te Druten
hebbes te
hebbes te
De Meir te Knegsel
Boekenbalie te ROTTERDAM

Recente zoekopdrachten
Het spaens heydinnetje
Mevius
Hard gras
Charles Dickens
harry potter rowling